De nieuwe Zandekkers - Fase 2

In een rustige leefomgeving, omringd door prachtige natuur in de vorm van rivier de Lek, het Betuwse landschap en de vele authen- tieke boomgaarden, treft u project De nieuwe Zandekkers aan. Het project is gelegen in het fraaie dorp Ravenswaaij en grenst aan het buitengebied. Op korte afstand bevinden zich middelgrote steden Culemborg en Tiel en de mooie, historische plaatsen Wijk bij Duurstede en Beusichem.

Start verkoop fase 2

Na de succesvolle verkoop van de eerste fase, zijn we gestart met de verkoop van de tweede en tevens laatste fase van project De nieuwe Zandekkers te Ravenswaaij.Fase 2 van dit fraaie project omvat in totaal 4 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-een-kap woningen, 4 hoekwoningen en 3 tussenwoningen. Alle woningen in fase 2 worden gasloos gebouwd.

Wonen zoals u het wenst

Iedereen heeft zijn eigen idee├źn en voorkeuren over wonen. Bij de keuze van een nieuwe woning is het dan ook belangrijk dat er voldoende mogelijkheden zijn voor persoonlijke invulling. De ontwikkelaars van plan De nieuwe Zandekkers hebben daar rekening mee gehouden door u, naast de keuze uit verschillende woningtypen, diverse uitbreidingsmogelijkheden en opties te bieden. Hierdoor kunt u de woning in de toekomst eenvoudig aanpassen aan uw veranderde woonwensen. Dat is wonen, zoals u het wenst.

Meld u aan voor fase 2 of vraag vrijblijvend advies

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring