Werken, wonen en winkelen aan de Brouwersgracht in Veenendaal

Veenendaal is een aantrekkelijke stad voor wonen, werken en ontspannen. Vooral het centrum staat bekend om het uitgebreide winkelaanbod, uitstekende parkeervoorzieningen, sfeervolle horeca en culturele activiteiten. Zo biedt het alles voor een gezellig dagje shoppen of een afwisselend avondje uit. Niet voor niets trekt het jaarlijks miljoenen bezoekers uit de regio; ruim 200.000 per week.

Brouwerspoort in Veenendaal

Het kloppend hart wordt gevormd door de Brouwerspoort waar op uniek wijze nieuwbouw en oudbouw zijn samengesmolten tot een typisch stads aanzicht. Hier zijn niet alleen bekende retailers gevestigd zoals H&M, MANGO en ZARA, het is ook aantrekkelijk voor lokale ondernemers, bijzondere formules, kantoren, leisure aanbieders en particulieren. Ingenious Vastgoed verkocht onlangs twee prachtige grachtenpanden in Brouwerspoort aan FitBody Crossgym en Bagels en Beans.

Koffie- en broodjesketen Bagels en Beans

Koffie- en broodjesketen Bagels en Beans vestigde zich in een in het oog springend hoekpand op de Brouwersgracht 83. Binnenkort kan het winkelend en werkend publiek hier in een ontspannen sfeer terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje. Veel vestigingen van Bagels en Beans worden ook graag bezocht door zelfstandigen die het gebruiken als flexwerkplek.

FitBody CrossGym

FitBody CrossGym betrok een pand op de Brouwersgracht 73 en opende afgelopen 23 september de deuren. Hier kan iedereen werken aan een fitter en gezonder lichaam onder leiding van personal coach Jordy van Manen. De CrossGym biedt trainingen en bootcamps voor beginners en gevorderden en er wordt gesport in kleine groepen.