Nieuwbouw school in India loopt voorspoedig!

Met meer dan 1.2 miljard inwoners kent India een enorme omvang. We kennen het land wellicht van de Taj Mahal, Bollywood of de stranden van Goa. Prachtig natuurlijk, maar dit is slechts een deel van het verhaal. De keerzijde is dat voor veel Indiërs het leven bestaat uit eenvoud en armoede. De cijfers zijn haast niet te bevatten. Miljoenen kinderen groeien op zonder huis, leven in armoede, zijn slachtoffer van kinderarbeid of zitten gevangen in de wereld van prostitutie en misbruik.

Freedom Through Education bouwt, samen met Tafelronde Nederland en India, scholen. Mede door uw steun tijdens de Food Valley Vastgoed Nieuwjaarsfeest 2016 is Tafelronde 92 Veenendaal in staat geweest om opdracht te geven tot de bouw van een school in Visakhapatnam met 6 klaslokalen. De bouw verloopt voorspoedig en zal in de komende maanden worden afgerond. Wij hopen u tijdens het Food Valley Vastgoed Nieuwjaarsfeest 2017 het eindresultaat te kunnen laten zien.

Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage! Wij kijken er nu al naar uit u het eindresultaat te laten zien tijdens het Nieuwjaarsfeest in 2017.