3e Foodvalley Vastgoed Nieuwjaarsfeest groot succes

Op vrijdag 15 januari j.l. werd voor het derde jaar op rij het Foodvalley Vastgoed Nieuwjaarsfeest gevierd. Om onze partners te bedanken voor het mooie jaar, organiseerden wij samen met W&W Vastgoed en Frank van Woerden het nieuwjaarsfeest in de Vendel.

Het 3³ Foodvalley Vastgoed Nieuwjaarsfeest stond dit jaar geheel in het thema van Freedom Through Education. De Tafelronde 92 uit Veenendaal zet zich in voor Freedom Through Education. Hun doel is om kansarme kinderen een eerlijke kans te geven op educatie en een onbezorgde jeugd. Voor de bouw van de school in Visakhapatnam (India) is veel geld nodig. Om de benodigde middelen bij elkaar te krijgen heeft de Tafelronde 92 verschillende activiteiten opgezet.

De initiatiefnemers van het Foodvalley Vastgoed Nieuwjaarsfeest hebben zich ingezet voor dit goede doel. Tijdens het inschrijven van het nieuwjaarsfeest, waren de genodigden in de gelegenheid om te doneren. Dit heeft een bedrag van €4.955,- euro opgeleverd welke door middel van een cheque aan de Tafelronde 92 werd overhandigd. Dit prachtige bedrag werd door de inititatiefnemers van het feest verdubbeld.

Uiteindelijk was er nog zo’n €5.000,- euro nodig om de bouw van de school te kunnen laten starten. Er waren een aantal genodigden die tijdens het nieuwjaarsfeest dit bedrag doneerden, waardoor het totale bedrag van € 9.710,- werd gerealiseerd. Hierdoor kan er direct gestart worden met de bouw van de school!

Ingenious Vastgoed, W&W vastgoed en Frank Verwoerden willen jullie hartelijk danken voor het fantastisch behaalde resultaat.